Citygame App voor tablet of iPad, smartphone of iPhone


Als je beschikt over een smartphone, tablet, iPhone, iPad kun je vanaf nu ook een Ojoo City Game App downloaden en waar dan ook spelen, individueel of met detective duo’s, trio’s of teams van maximum 4 personen. Speel je in teamverband, dan raden we aan te werken met een tablet of iPad per team (voor beste resultaten: met mobiel internet/GPS-functie).
Wat kost het
  • 9,99 euro per download (= per speler of team van spelers)
Je kunt vooraf eens gratis uitproberen of het werkt, en hoe, op jouw toestel. Ga naar onze gratis Ojoo Games BoonApartival – de Groote BoonAparte Quiz of Mysterieus België, neem een Ojoo account, doe een download en zie of het werkt, en hoe. Het is allemaal gratis!

De eerste citygame app die beschikbaar wordt, is:
Van de Sint-Baafskathedraal waar zich het Vlaamse Monster van Loch Ness bevindt (de spoorloze Rechtvaardige Rechters) over het Duivelsteen (dat zijn naam niet gestolen heeft, maar eerlijk verdiend) naar de Onthoofdingsbrug bij het Gravensteen en het ooit zo gevaarlijke Patershol… Gent is vol van geheimen en raadsels, aan jou om ze op te lossen: alleen, in een klein gezelschap, met paranormale detective teams die het tegen elkaar opnemen, of met Patrick Bernauw als live gids. De Gentse X-files, van ’t Lam Gods gesleegen… Do you believe?
Scenario: Patrick Bernauw (www.bernauw.com) Fotografie: Marc Borms (www.embee.be) Muziek: Fernand Bernauw (www.naami.be)
City Game App op maat?
Stuur een mailtje naar info@stadsspel.be  als je dit stadsspel wil organiseren met verschillende spelers of detective teams. Wij bezorgen je dan een draaiboek met meer info voor de praktische organisatie van het spel voor het aantal spelers of teams van jouw keuze.

Wens je door ons een Game App op Maat voor je bedrijf, organisatie, vereniging, vrienden- of familiegroep te laten maken, vraag dan een vrijblijvende offerte aan, waarin je ons vertelt waar, wanneer en voor hoeveel deelnemers je een moordspel, moorddiner of moordweekend wil organiseren.

Webshop