De Schat van Janneke Maan"De Schat van Janneke Maan"

is een stadsspel in de vorm van een fotozoektocht
"voor het hele gezin"... 


Jan Van Vossem is een nazaat van Maximiliaan Van Vossem, die gedurende de 17de eeuw kwartiermeester van de burggraaf en later ook burgemeester van Diksmuide werd. In de familie doet al heel lang het gerucht de ronde dat Maximiliaan, in 1626, bij het overlijden van Françoise de Ravenel, weduwe van de burggraaf, een groot deel van haar familieschatten zou verduisterd hebben.


Nu al vele jaren lang doet Jan onderzoek naar deze historische schat. Maar hij staat ook bekend als grappenmaker, en kwam zo zelfs aan een bijnaam: "Janneke Maan". En nu is dit moderne Janneke Maan ineens spoorloos verdwenen, net zoals zijn legendarische voorganger. Het enige wat van hem teruggevonden werd, was zijn Notebook, met een groot aantal foto's waarbij Janneke Maan vragen stelt en opdrachten geeft...
 

Wat is er precies gebeurd met Janneke Maan? Waar is hij gebleven? En wie weet de code te kraken en zo misschien wel "de Schat van Janneke Maan" te vinden?

Een teambuilding stadsspel en fotozoektocht ik Diksmuide voor detectives en schattenjagers van 7 tot 77 jaar...

Het fotoboek + draaiboek met oplossingen (voor de spelleiding) kan in PDF rechtstreeks betaald en gedownload worden aan de extra scherpe prijs van 30 euro, en wel hier:
http://www.xinxii.com/nl/de-schat-van-janneke-maan-p-343549.html
U maakt dan zelf de nodige kopies of bekijkt de PDF van het fotoboek
op tablet of iPad (1 per team is voldoende).

Webshop