Klankwandeling Arthur Merghelynck (Veurne)

Arthur Merghelynck


Wil je de Westhoek op een leuke en individuele manier leren kennen dan kunnen de klankwandelingen je een boeiende tocht opleveren.
Je downloadt eenvoudigweg deze klankwandeling (gratis!) alsook het wandelkaartje en je bent vertrokken.


Klankwandeling Arthur Merghelynck (MP3)  Beauvoorde (Veurne) - 2,5 km
Start aan het Beauvoordekasteel
Duur: ongeveer 1u30
Maak kennis met de schoolmeester, de notaris, de beenhouwer, de meid, de boogschutters... en raak in de ban van de edelman Arthur Merghelynck, heer en meester op het kasteel van Beauvoorde in de 19de eeuw.
Laat je meeslepen door de enige echte Merghelynckwals.   Wil je al een voorproefje?  Klik op de foto van Arthur Merghelynck en je hoort track 1 van de klankwandeling!

Klik hier voor het kaartje in kleur.pdf Klik hier voor het kaartje in zwart-wit.pdf
Klik hier om de klankwandeling te downloaden(*).zip
(*) Voor het downloaden van deze wandeling heb je WinZip nodig.  Windows XP en latere systemen zijn hier standaard mee uitgerust.  Ingeval je niet over Winzip beschikt, kun je deze gratis downloaden op http://www.winzip.com/.
Kies de optie 'Opslaan' en sla het zip-bestand op een plaats op, waar je het gemakkelijk terug kan vinden - bijvoorbeeld op je bureaublad.  Vervolgens 'unzip' je deze bestanden, door het gehele mapje 'klankwandeling' te kopiëren naar de harde schijf van je computer.  Eenmaal dit is gebeurd, kan je de bestanden vlot kopiëren naar je MP3-speler.  Hou er rekening mee dat het hele proces wel een vijftal minuutjes in beslag kan nemen...
Introductiepagina

Webshop